Sinds 1990
Systeembeheer van SIRA
SIRA heeft met SYMAS de ultieme aanpak voor systeembeheer voor het midden- en kleinbedrijf. Anders dan de grote IT-bedrijven in Nederland heeft SIRA begrip en aandacht voor de MKB-er. Wij zijn in de buurt en staan klaar om uw storingen op te lossen, maar vooral ook om ze te voorkomen.

Met de modernste hulpmiddelen zullen we u van dienst zijn. Met onze gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers, en gezamenlijk honderden jaren IT-ervaring, durven wij uw mogelijke problemen en uitdagingen graag aan.

Het uitbesteden van de zorg voor uw IT omgeving kan verschillende redenen hebben: uw organisatie is te klein om zelf een specialist in dienst te nemen, u heeft behoefte aan specifieke expertise of het is een strategische keuze.

Hoe dan ook: wanneer u die zorg aan SIRA overdraagt, creëert u rust en meer gelegenheid om u op uw kernactiviteiten te richten.
Voorkomen i.p.v. genezen
 • Preventieve controles
  Problemen met uw IT omgeving zijn kostbaar en pijnlijk. Door middel van preventieve controles en maatregelen houden wij uw IT omgeving gezond.
 • Continue bewaking
  Wij bewaken uw IT omgeving continu, zodat wij vooraf (en vaak eerder dan u zelf merkt) kunnen ingrijpen indien een probleem zich gaat voordoen.

Storing support: Snel en Adequaat

 • U heeft voor de 4e toon contact
  Als u ons nodig heeft dan belt u met onze servicedesk. Voor de 4e toon neemt een van onze vriendelijke medewerkers de telefoon op.
 • Wij werken met vastgestelde levertijden
  Uw kantoorautomatisering ligt aan de hartbewaking. Wij weten vaak eerder dat er iets misgaat met uw IT omgeving dan uw gebruikers.
 • Wij zijn snel ter plaatse bij storingen
  Wij bevinden ons in uw regio en in geval van calamiteiten zijn wij binnen een half uur bij u om de storing op te lossen.
Wie schrijft die blijft!
 • Wij rapporteren u maandelijks
  Iedere maand ontvangt u van ons een overzicht van de computers, de software en de door SIRA uitgevoerde acties en behandelde storingen.
 • Wij documenteren alles
  De slechtste inkt is beter dan het beste geheugen! Wij documenteren uw volledige IT omgeving. Wij kennen uw wensen en needs.
Voordelig!
 • U ontvangt korting op hard- en software
  Wij leveren ook hard- en software voor onze klanten. Wij hebben mooie kortingen bedongen bij verscheidene leveranciers. U profiteert!
 • U krijgt geen verrassende facturen
  Wij werken o.b.v. een vaste prijs per maand. Dit dekt alle kosten m.b.t. het reguliere beheer. Ook storingen zijn inbegrepen!
Microsoft VMWare Linux ITIL Prince 2 Dell HP
Hulp nodig?

help

Bij problemen of vragen kunt u contact opnemen met de Servicedesk: