DETACHERING

   

Detachering

SIRA detacheert professionals, voornamelijk voor middelgrote tot grote ondernemingen. Dit doen we bijna in alle branches, maar onze professionals hebben veel inhoudelijke kennis van Finance, Automotive, Retail en Offshore. De aanpak van onze professionals is vaak creatief, maar altijd praktisch en gericht op verbetering van de zakelijke resultaten van u als klant.

SIRA biedt haar klanten een keur van IT-diensten aan om zodoende bij te dragen aan de meest geschikte IT-oplossing voor het businessproces van de klant.Wij zetten onze professionals in op het gebied van Cloud-, Applicatie-, Systeem- en Netwerkbeheer, Service Management, IT Management en Software Development.

SIRA FLEXPOOL

Voor organisaties die hun IT op orde willen houden zonder daarvoor een (extra) fulltime systeem-, netwerk- of applicatiebeheerder aan te nemen of in te huren biedt SIRA een flexibele schil aan.

Onze IT professionals uit de Flexpool van SIRA kunnen uiteenlopende IT projecten en ‘klusjes’ uitvoeren: van groot onderhoud, tot nieuwe installaties, wijzigingen in configuraties of bijvoorbeeld ondersteuning van uw eindgebruikers.

Onze medewerkers zijn allemaal up-to-date gecertificeerd. Zij voorzien uw organisatie van de laatste IT kennis en delen technische ervaringen en Best Practices die zij bij onze andere klanten hebben opgedaan.