OVER ONS

VACATURES

OVER ONS

WAAROM

Over ons

SIRA levert haar klanten al sinds 1990 ICT-Diensten en -Professionals op het gebied van infrastructuur, systeembeheer, werkplekbeheer en softwareontwikkeling. Dat doen we in de vorm van outsourcing, projecten, advies en detachering.

Bij SIRA werken ambitieuze ICT’ers met veel plezier en liefde voor techniek. We houden van vooruitgang, hechten veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit alles doen we in een ontspannen sfeer. We werken hard, doen niet moeilijk over de klok en vieren onze successen met elkaar. SIRA barst van de ICT’ers die met een kritische blik kijken naar ICT-oplossingen en elkaar zonder aarzeling de meest uiteenlopende technische vraagstukken voorleggen. We vinden het belangrijk elkaar te blijven stimuleren en inspireren. We zijn inventief, gedreven en ambitieus. Bij SIRA willen we altijd blijven leren.

Werken bij SIRA, daar krijg je energie van. Wij hebben altijd interessante vacatures, boeiende projecten en uitdagende opdrachten. Vertrouwen en samenwerking, dat is waar het bij ons om draait. Een persoonlijke, lange termijn relatie is voor ons belangrijker dan snelle winst.

In alles wat wij doen volgen we ons gevoel voor ondernemerschap en onze resultaatgerichte aanpak. Maar het zijn de mensen die onze organisatie uniek maken. Hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van ons succes.

VACATURES

OVER ONS

WAAROM