Waarom werken bij SIRA?

VACATURES

OVER ONS

WAAROM

Waarom werken bij Sira?

SIRA gaat alleen voor het beste van het beste. Als jij een ambitieuze IT-specialist bent, dan verwelkomen wij je graag. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Sterk netwerk met interessante opdrachtgevers
SIRA brengt interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 30 jaar hebben wij hierin een sterk netwerk opgebouwd. Wij bieden je een mooie carrière mogelijkheden met uitdagende kansen.

Persoonlijke begeleiding, opleiding op maat en prima arbeidsvoorwaarden.
SIRA is een ondernemende organisatie. Wij hechten veel belang aan talent en ambitie. En daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij jezelf continu kan blijven ontwikkelen. Jij kunt hierover inhoudelijk sparren met jouw fieldmanager. Bovendien bieden wij je een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Naast de goede carrièrekansen heb je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken op projectbasis met de zekerheid van een vast contract
Werken bij SIRA betekent keuze uit vele interessante bedrijven en functies. Wij bieden jou toegang tot zowel top 100 bedrijven, als regionale organisaties binnen diverse branches. Zo krijg jij de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen. Je kunt bij ons op verschillende manieren aan de slag. In de meeste gevallen word je via SIRA gedetacheerd. Op die manier heb jij flexibiliteit met de zekerheid van een vast contract.

VACATURES

OVER ONS

WAAROM