Sinds 1990

Werkplek Online

€42,28 PER MAAND

Met Werkplek Online van SIRA beschikt u over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid en een professioneel Office-pakket (Word, Excel, PowerPoint, etc.) voor een vast bedrag per maand. SIRA biedt de Werkplek Online op maat aan, aangepast aan uw behoeften. U logt veilig in en kunt meteen aan de slag.

U kunt overal (thuis, onderweg, op kantoor) bij al uw bestanden (offertes, presentaties) en programma’s. Het enige wat u nodig hebt is een werkende internetverbinding. Met een desktop, laptop, smartphone of tablet logt u overal veilig in en werkt u in de vertrouwde Windows-omgeving. Thuis, onderweg of op kantoor.

KOSTENBESPARING

U hoeft geen hard- en software meer aan te schaffen, want u neemt enkel een dienst af voor dat deel waar je gebruik van maakt.

MEER TIJD VOOR COREBUSINESS

De kernkwaliteit van veel ondernemers ligt niet bij ICT. Met Werkplek Online kunt u meer tijd besteden aan uw corebusiness.

FLEXIBEL EN SCHAALBAAR

Wanneer uw organisatie groeit of krimpt, groeien of krimpen uw ICT kosten mee. Immers, je hoeft enkel je abonnement aan te passen. Het is net als met stroom, je betaalt naar verbruik.

BETERE BEREIKBAARHEID

SIRA’s Werkplek online zorgt voor een betere bereikbaarheid van de bedrijfskritische data. Daardoor is werken op afstand, alleen of met collega’s een stuk makkelijker.

ALTIJD UP-TO-DATE

U beschikt altijd over de meest recente software updates.

Microsoft VMWare Linux ITIL Prince 2 Dell HP