Klantspecifieke oplossingen

IT BEHEER

CLOUD

VoIP

MAATWERK

Systeemontwikkeling
SIRA maakt software voor administratieve systemen op maat op basis van re-engineering van uw huidig systeem of op basis van nieuwbouw.

Als omgeving hebben wij gekozen voor een Microsoft PC/PC-netwerk omgeving. Conversie van een Windows naar een Internet/Intranet applicatie en vica versa is een veel gemaakte stap. Het verbeteren van de kwaliteit van het systeem danwel het beter geschikt maken voor de toekomstige uitbreidingen wordt veelal gedaan door een upgrade van een dBase-achtige database naar SQL-server en door het upgraden van de software van een verouderde platform naar een .NET omgeving.

Met onze brede ervaring op het gebied van nieuwbouw en re-engineering kunnen wij de klant goed adviseren welke stappen het beste bij zijn/haar wensen aansluiten.

Websites
SIRA maakt uw website op maat. Wij bouwen alle websites in WordPress. WordPress is wereldwijd het meeste gebruikte Content Management Systeem. In WordPress kunt u gemakkelijk en gebruiksvriendelijk de inhoud van uw website beheren. Een unieke look and feel samen met het up-to-date houden van uw website is de sleutel tot succes.

IT BEHEER

CLOUD

VoIP

MAATWERK