Sinds 1990

Exchange Online

€8,95 PER MAAND

Wanneer u regelmatig onderweg bent en uw laatste E-mails wilt checken of uw afspraken wilt bekijken, dan biedt Exchange online van SIRA uitkomst. Met Exchange Online kunt u niet alleen overal uw E-mail en contactgegevens bekijken, maar ook uw agenda en zelfs de beschikbaarheid van uw collega’s. Exchange Online is beschikbaar op elke computer en mobiele telefoon met een internetverbinding via webmail of Outlook.

ALTIJD ACTUELE INFORMATIE

Als u niet op kantoor bent, kunnen uw collega’s nieuwe afspraken (voor u) hebben ingepland. Door de synchronisatiefunctie van Exchange Online ziet u dat direct wanneer u inlogt. Omgekeerd komen de berichten die u zelf onderweg, thuis of bij de klant verstuurt automatisch terecht in uw Postvak Uit op de computer waarmee u op kantoor werkt. Ook veranderingen in uw adresboek en takenlijst worden automatisch gesynchroniseerd. Kortom, u beschikt altijd en overal over de meest actuele informatie.

BESCHERMD

Met onze filters en virusscanners is uw organisatie beschermd tegen spam en virussen.

BETALEN VOOR GEBRUIK

Exchange Online is geen product maar een dienst. Doordat u deze via het internet afneemt, hoeft u niet te investeren in de aanschaf en het beheer van een e-mailserver en software. Hierdoor is de functionaliteit en de capaciteit eenvoudig af te stemmen op uw behoeften. En als die behoeften veranderen, kunt u de mogelijkheden direct uitbreiden of inperken. Verder bent u flexibel, omdat u gebruikers per maand kunt aan- of afmelden. Zo houdt u zelf de kosten in de hand.

Microsoft VMWare Linux ITIL Prince 2 Dell HP