Sinds 1990
Exchange Online

€8,95 PER MAAND

Wanneer u regelmatig onderweg bent en uw laatste E-mails wilt checken of uw afspraken wilt bekijken, dan biedt Exchange online van SIRA uitkomst. Met Exchange Online kunt u niet alleen overal uw E-mail en contactgegevens bekijken, maar ook uw agenda en zelfs de beschikbaarheid van uw collega's. Exchange Online is beschikbaar op elke computer en mobiele telefoon met een internetverbinding via webmail of Outlook.

Lees meer...
Spamfilter Online

€9,90 PER MAAND

Tien jaar geleden had niemand er nog van gehoord, nu staat het hoog in de dagelijkse ergernissen top-10: SPAM! Veel particulieren en bedrijven zonder spamfilter hebben veel last van deze ongewenste berichten, die vaak ook nog computervirussen bevatten. Deze criminaliteit is zeer frustrerend en kost u en uw bedrijf veel tijd en geld. Een gratis anti spamfilter biedt onvoldoende bescherming en levert hierdoor geen tijdwinst.

Lees meer...
Werkplek Online

€42,28 PER MAAND

Met Werkplek Online van SIRA beschikt u over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid en een professioneel Office-pakket (Word, Excel, PowerPoint, etc.) voor een vast bedrag per maand. SIRA biedt de Werkplek Online op maat aan, aangepast aan uw behoeften. U logt veilig in en kunt meteen aan de slag.

Lees meer...
Backup Online

€1 PER GB PER MAAND

Wilt u veilig, snel en eenvoudig een kopie maken van al uw bestanden? Backup Online van SIRA maakt via internet een automatische backup. Al uw gegevens en documenten worden veilig opgeslagen bij SIRA en zijn eenvoudig weer terug te halen. U hoeft niet langer backuptapes te verwisselen of te investeren in backup apparatuur.

Lees meer...
Microsoft VMWare Linux ITIL Prince 2 Dell HP
Hulp nodig?

help

Bij problemen of vragen kunt u contact opnemen met de Servicedesk: