Waarom SIRA Professionals

VACATURES

OVER ONS

WAAROM

Wij gaan alleen voor het beste van het beste. Als jij een ambitieuze IT-specialist bent, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Sterk netwerk met interessante opdrachtgevers
Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 30 jaar hebben wij hierin een sterk netwerk opgebouwd. Wij bieden je een mooie carriere met uitdagende kansen.

Persoonlijke begeleiding, opleiding op maat en prima arbeidsvoorwaarden
SIRA Professionals is een ondernemende organisatie. Wij hechten veel belang aan talent en ambitie. En daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij jezelf continu persoonlijk kunt ontwikkelen. Jij kunt hierover inhoudelijk sparren met jouw fieldmanager. Bovendien bieden wij je een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Naast de goede carrièrekansen heb je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken op projectbasis met de zekerheid van een vast contract
Werken bij SIRA Professionals betekent keuze uit vele interessante bedrijven en functies. Wij bieden jou toegang tot zowel top 100 bedrijven, als regionale organisaties binnen diverse branches. Zo krijg jij de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen. Je kunt bij ons op verschillende manieren aan de slag. In de meeste gevallen word je via ons gedetacheerd. Op die manier heb jij flexibiliteit met de zekerheid van een vast contract.

VACATURES

OVER ONS

WAAROM