Sinds 1990

Backup Online

€1 PER GB PER MAAND

Wilt u veilig, snel en eenvoudig een kopie maken van al uw bestanden? Backup Online van SIRA maakt via internet een automatische backup. Al uw gegevens en documenten worden veilig opgeslagen bij SIRA en zijn eenvoudig weer terug te halen. U hoeft niet langer backuptapes te verwisselen of te investeren in backup apparatuur.

WAAROM BACKUP ONLINE?

Uw data buiten uw bedrijf opgeslagen; Hoge beveiligingsstandaard; Altijd up-to-date; Snel en eenvoudig gegevens herstellen; Geen kosten aan apparatuur; Ondersteund Exchange en SQL;

HOE WERKT HET?

Backup Online zorgt er voor dat uw backup automatisch op de ingestelde tijd wordt gemaakt (bij voorkeur in de avond). U hoeft alleen maar aan te geven welke bestanden.

BESTANDEN SNEL TERUGZETTEN

Een kapotte harde schijf, een computervirus, kortsluiting, diefstal, brand? Gelukkig kunt u snel uw bestanden eenvoudig terughalen.

GEEN LIMIET

U kunt van alle bestanden, hoe groot ze ook zijn, een backup kan maken. En zo vaak als u wilt!

VEILIG OPGESLAGEN

Uw gegevens worden opgeslagen in een van de veiligste computerruimtes van Nederland. Deze digitale kluis is permanent beschermd.

BACKUP CONTROLE

Iedere backup dient gecontroleerd te worden. SIRA neemt graag de zorg voor de dagelijkse controle van de backup uit handen.

Microsoft VMWare Linux ITIL Prince 2 Dell HP